Bemutatkozás

A 2016. január 11-n megnyílt Webapptár a saját számítógépre telepítést nem igénylő, közvetlenül a webböngészőből futtatható ingyenes vagy kereskedelmi licencelésű online alkalmazások kategóriákba sorolt gyűjteménye. 10 kategóriában 50 magyar és külföldi webalkalmazással indult a szolgáltatás.

A Webapptár küldetése, hogy a webalkalmazásokat összegyűjtse, rendszerezze, és segítsen az embereknek ezeknek az online szoftvereknek a felfedezésében és megismerésében, hogy használatukkal könnyebbé tegyék a munkájukat, vagy tartalmasabban szórakozzanak.

Blogbejegyzéseinket jelenleg három fő csoportba rendszereztük. A blogban tesszük közzé a híreket és egyéb közhasznú információkat, valamint a webalkalmazások használatát segítő tippekről és kritikákról írunk.

Célunknak tekintjük a webalkalmazások felhasználói közösségének építését. Közösségünkhöz ingyen létrehozható fiókkal bárki csatlakozhat. A regisztráció olyan előnyöket nyújt, mint például hozzászólási lehetőség a webalkalmazásokhoz és a blogbejegyzésekhez.

A Webapptár tartalma a www.webapptar.hu webhelyen férhető hozzá. Az arculat kialakításakor arra törekedtünk, hogy mobileszközökön is könnyen használhatók legyenek az oldalak.

A Webapptár üzemeltetője a SOFT-TRANS Bt., melynek székhelye Baranya megyében, Mozsgón található.

Csatlakozz

Hírlevél

Ez a webhely cookie-kat használ a hitelesítés, a navigálás és egyéb funkciók kezeléséhez. Webhelyünk használatával Ön elfogadja, hogy ilyen típusú cookie-kat helyezhessünk az Ön eszközére.