Blog

A kétszázadik webapphoz értünk

Néhány nap híján hat hónapja nyitotta meg kapuit a weblapunk, 57 webappot tartalmazott a gyűjteményünk a kezdet kezdetén. A mai nap egy mérföldkő a történetünkben, az AirDroiddal a 200. webalkalmazást ünnepeljük.

Már klipet is készíthetsz kedvenc játékpillanataidból a Twitchen

Tegnap új funkciót bocsátott útjára az Amazon tulajdonában lévő – magyarul is értő – Twitch. Az élő videoközvetítő platform és gamerközösség reményei szerint az újdonság elősegíti a tartalmuk továbbterjesztését.

A Reddit elindította a képfeltöltést. Felbontja a szövetséget az Imgurral?

Egészen tegnapig nem lehetett képeket feltölteni a Redditre. Ez a Redditnek az Imgur képmegosztó közösséggel kötött nem hivatalos szövetségének a végét jelentheti. Eddig a Reddit szerkesztői oda töltötték fel a képeket és a GIF-eket, majd a hivatkozásokat megosztották a Redditen.

Naponta 200 millió szövegsort fordít automatikusan a Facebook

A Facebook 1,6 milliárd felhasználót ér el a föld minden sarkában. Annak biztosításához, hogy mindenki legalább nyelvi szinten megértse egymást, a Facebook belefogott a saját gépi tanulási algoritmusának fejlesztésébe. A Facebook nyelvi technológiák rendszermérnöki irodájának igazgatója, Alan Packer szerint a digitális bábeli hal egész kiváló munkát végez.

Ez a webhely cookie-kat használ a hitelesítés, a navigálás és egyéb funkciók kezeléséhez. Webhelyünk használatával Ön elfogadja, hogy ilyen típusú cookie-kat helyezhessünk az Ön eszközére.