A kétszázadik webapphoz értünk

Néhány nap híján hat hónapja nyitotta meg kapuit a weblapunk, 57 webappot tartalmazott a gyűjteményünk a kezdet kezdetén. A mai nap egy mérföldkő a történetünkben, az AirDroiddal a 200. webalkalmazást ünnepeljük.

Gondoltad volna, hogy ilyen sok böngészős program létezik? Eláruljuk, ennél jóval több van! Tudomásunk szerint több ezer webalapú szoftver lelhető fel az interneten, úgyhogy nagyon az út elején tartunk.

Megoszlás kategóriák alapján

Nézzünk egy kicsit a számok mögé, hiszen azok több mindent elárulnak. A fenti diagramon áttekintheted a jelenlegi 200 webapp tatalmi megoszlását. Láthatod, hogy a Fotózás és grafika, illetve az Otthon és oktatás kategóriában található a legtöbb webalkalmazás. A többi szinte fej-fej mellett halad, aminek a hátterében a tudatos állományszervezésünk áll. Ügyelünk arra, hogy lehetőleg minden nap másik kategóriából legyen újdonság, kategórián belül is törekszünk a változatosságra, vagyis ha egy mód van rá, ne kövesse egymást két hasonló jellegű webapp.

Nyelvi megoszlás

A nyelvi megoszlás tekintetében a 200 webalkalmazás csaknem kétharmadát angol nyelvű webalkalmazások teszik ki. A fennmaradó részt foglalják el a magyar nyelvűek, ezeknek nagyobb hányada magyarítás, a többi magyar fejlesztés.

Az elkövetkezőkben több magyarított webalkalmazást szeretnénk hozzáférhetővé tenni, hogy jobban terjedjenek ezek a webes eszközök.

Te mit gondolsz erről az egészről?Jelentkezz be vagy regisztrálj, ha hozzá kívánsz szólni
  • Még nincs hozzászólás
Ez a webhely cookie-kat használ a hitelesítés, a navigálás és egyéb funkciók kezeléséhez. Webhelyünk használatával Ön elfogadja, hogy ilyen típusú cookie-kat helyezhessünk az Ön eszközére.