Tippek, trükkök

A zavaró ismerősök elnémítása a közösségi hálózatokban

Lehetnek olyan munkatársaink, barátaink vagy családtagjaink a közösségi hálózatokban, akiknek nem akarjuk leállítani a követését, csak egy bizonyos időre felfüggeszteni az üzeneteik megjelenését az idővonalunkon, mert nem vagyunk kíváncsiak például az ebédjükre vagy az edzésükre.

Elsőbbséget a fontos ismerősök bejegyzéseinek a Facebookon

Több száz vagy még több ismerősöd van a Facebookon? Attól tartasz, hogy lemaradsz a testvéred, rokonod, legjobb barátod legújabb bejegyzéséről, és ő megsértődik? Esetleg félsz, hogy elmulasztod egy számodra fontos Facebook-oldal legfrissebb híreit? Alig győzöd már olvasni a sok bejegyzést az idővonaladon, hogy lépést tarts a lájkolásban?

Néhány hasznos tipp a Google Fotók használatához

Tombol a nyár, sokan kirándulnak, és fényképen örökítik meg a szabadság alatt szerzett élményeiket. A Google alig egy éve indította el online fotómegosztóként a Google Fotókat, ami remek webtárhely is egyben a fotóink számára.

Dokumentumok offline szerkesztése a Google Drive-on

Te jártál már úgy, hogy órákig megszakadt az internetkapcsolatod, és a frász evett meg, mert nem tudtad például letölteni az e-mailjeidet, te pedig fontos e-mailt vártál? Ez főleg akkor roppant kellemetlen, ha dolgozol valakinek, és nem tudod elérni a felhőben tárolt fájljaidat, hogy folytasd a munkát.

Ez a webhely cookie-kat használ a hitelesítés, a navigálás és egyéb funkciók kezeléséhez. Webhelyünk használatával Ön elfogadja, hogy ilyen típusú cookie-kat helyezhessünk az Ön eszközére.