Használati feltételek

A WEBAPPTÁR webhely használati feltételei

A WEBAPPTÁR webhelyet, valamint a kapcsolódó adatbázist, szolgáltatásokat (továbbiakban: „mi”, „WEBAPPTÁR”, WEBAPPTÁR Szolgáltatás” vagy „Szolgáltatás”) a SOFT-TRANS Bt. (továbbiakban: „Üzemeltető”) működteti.

A WEBAPPTÁR Szolgáltatás online elérhetősége: webapptar.hu

Üzemeltető adatai
Cégnév SOFT-TRANS Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.
Székhely 7932 Mozsgó, Árpád utca 21.
Telefonszám +36-30-9645678
E-mail cím info KUKAC soft-trans PONT hu
Cégjegyzékszám Cg. 02-06-070418
Adószám 21155064-2-02

A WEBAPPTÁR HASZNÁLATÁVAL ÖN (TOVÁBBIAKBAN: „ÖN”, VAGY „FELHASZNÁLÓ”) ELFOGADJA AZ ALÁBBI FELTÉTELEKET, TUDNIVALÓKAT. KÉRJÜK, OLVASSA EL FIGYELMESEN EZEKET.

1. Tájékoztató a szolgáltatásban elérhető adatokról

A WEBAPPTÁR az interneten elérhető szolgáltatás, mely az azon keresztül szolgáltatott tartalom formájában működik. A Szolgáltatás üzemszerű működéséhez az Üzemeltető online elérhető webalkalmazások adatait tartalmazó adatbázisokat kezel.

A termékadatbázis elemei a webalkalmazásokat fejlesztő vagy kiadó cégek (továbbiakban: Gyártók) termékeinek szabadon hozzáférhető leírásaiból és a hozzájuk tartozó egyéb megadott műszaki információkból állnak. Az adatbázis tartalmazza továbbá az egyes termékek termékcsoportba sorolását, rendszerezését, valamint a Gyártó által meghatározott rendszerkövetelményeket.

Ön az adatbázisoknak a felhasználók számára elérhetővé tett tartalmához a WEBAPPTÁR Szolgáltatás kezelőfelületin keresztül férhet hozzá.

A WEBAPPTÁR webalkalmazás-adatbázisa a Gyártók által megadott adatokból áll,. Javasoljuk, hogy rendkívül körültekintően járjon el, amennyiben Ön a Szolgáltatás adatbázisának adatait a megadottaktól eltérő célra a kívánja felhasználni.

Kifejezetten tilos a WEBAPPTÁR Szolgáltatás keretein belül készített tartalmak, jellemzően szoftverismertetők elkészítésén túl a nyers adatbázis, illetve adatállomány közvetlen továbbközlése, értékesítése, vagy Harmadik fél által üzemeltetett szoftveres szolgáltatásban történő felhasználása változatlan, vagy módosított formában!

Az Üzemeltető törekszik arra, hogy a WEBAPPTÁR adatbázisát frissen tartsa és a benne található információk a valóságnak megfeleljenek.

A Szolgáltatásban megjelenő képernyőfelvételek és az online elérhető, tényleges webalkalmazás megjelenése közti eltérésekért az Üzemeltető nem vállal felelősséget.

A WEBAPPTÁR ADATBÁZISÁBAN SZEREPLŐ ADATOK HASZNÁLATA ÉS A SZOLGÁLTATÁS FUNKCIÓINAK IGÉNYBEVÉTELE SEMMILYEN ESETBEN NEM MINŐSÜL JOGI VAGY MŰSZAKI SZAKTANÁCSADÁSNAK. A SZOLGÁLTATÁS HASZNÁLATA SORÁN MEGJELENŐ AJÁNLÁSOKAT AZ ÜZEMELTETŐ CSUPÁN TÁJÉKOZTATÓ JELLEGGEL HELYEZI EL, EZÉRT A WEBAPPTÁR SZOLGÁLTATÁS ÁLTAL ADOTT ÍRÁSBELI TANÁCSOT VAGY INFORMÁCIÓT NEM SZABAD GARANCIÁNAK TEKINTENI! AZ ÜZEMELTETŐ NYOMATÉKOSAN FELHÍVJA AZ ÖN FIGYELMÉT ARRA, HOGY TÖREKVÉSE ELLENÉRE AZ ADATBÁZISBAN A VALÓSÁGTÓL ELTÉRŐ, FÉLREVEZETŐ VAGY HIBÁS ADATOK ÉS AJÁNLÁSOK LEHETNEK, MELYEKÉRT AZ ÜZEMELTETŐ NEM VÁLLAL FELELŐSSÉGET!

2. A szolgáltatás használata

Ön sem a használat, sem regisztráció során nem vásárolja meg a WEBAPPTÁR alkalmazását, hanem engedélyt kap használatára. A WEBAPPTÁR Szolgáltatás teljes körű tulajdonosa az Üzemeltető.

A WEBAPPTÁR Szolgáltatást korlátozott funkciókkal regisztráció nélkül, ingyenesen használhatja. A Szolgáltatás használata során Önnek lehetősége van ingyenes regisztráció formájában felhasználói fiókot létrehozni, illetve Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókjával is belépni. Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói fiókkal rendelkezők vagy a fentiekben felsorolt, azonosított profillal belépők számára a Szolgáltatásban további funkciók válnak elérhetővé.

Ön a WEBAPPTÁR Szolgáltatást kizárólag az Üzemeltető által biztosított kezelőfelületen keresztül használja!

TÁJÉKOZTATJUK, HOGY A SZOLGÁLTATÁS OPTIMALIZÁLVA VAN MOBIL- VAGY MÁS ÉRINTŐKÉPERNYŐS ESZKÖZÖN KERESZTÜLI ALKALMAZÁSRA, ÍGY ÖN ILYEN KÉSZÜLÉK HASZNÁLATÁVAL IS IGÉNYBE VEHETI A WEBAPPTÁR SZOLGÁLTATÁSAIT.

Az Üzemeltető arra törekszik, hogy a szolgáltatás egyes funkciói minden felhasználó számára szabadon használhatóak és elérhetőek legyenek, azonban fenntartja a jogot felhasználók kitiltására, valamint a felhasználói fiók előzetes értesítés és indokolás nélküli megszüntetésére.

A WEBAPPTÁR olyan kapcsolódási pontokat (ún. hiperhivatkozásokat, linkeket) tartalmazhat, amelyek más internetes honlapokhoz nyújtanak automatikus kapcsolódási lehetőséget. Ezek a kapcsolódó honlapok esetenként harmadik felek tulajdonában, kezelésében állnak. A kapcsolódó honlapokhoz az üzemeltető weboldala csupán hozzáférést közvetít, azonban nem vállal semmilyen természetű kötelezettséget, felelősséget a honlapokért vagy az azokon elhelyezett információkért.

A honlapon elhelyezett információk biztonságos megőrzéséért az üzemeltető minden tőle elvárható erőfeszítést megtesz, azonban nem tudja garantálni, hogy azokat jogosulatlanul más oldalra átmásolják. Az üzemeltető semmilyen olyan kárért nem felel, amely az oldalra feltöltött információk jogosulatlan másolásából eredően keletkezik.

3. A felhasználó által létrehozott tartalom

Önnek a WEBBAPTÁR használata során lehetősége van egyedi tartalmat létrehozni. A szolgáltatás jellegből fakadóan az egyedi tartalmak szöveges formátumú termékismertetők, illetve egyedileg megadott termékjellemzők.

Ön megérti és egyetért azzal, hogy egyedül Ön a felelős az Ön által létrehozott felhasználói tartalmakért és azok következményeiért. Ahogy bármilyen eszközön keresztül vagy bármilyen környezetben történik, Önnek a tartalom létrehozása során körültekintően kell eljárnia, és ítélőképességét kell használnia. Kérjük, hogy a Szolgáltatás alkalmazásával létrehozott mindenfajta tartalmat csak gondos mérlegelést követően használja munkája során!

A WEBAPPTÁR SZOLGÁLTATÁST ÖN SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE HASZNÁLJA. AZ ÜZEMELTETŐ NEM VÁLLAL SEMMILYEN GARANCIÁT ÉS NEM SZAVATOLJA A SZOLGÁLTATÁS HASZNÁLATA KÖZBEN ÖN ÁLTAL LÉTREHOZOTT TARTALMAK SZABÁLYOSSÁGÁT, ELADHATÓSÁGÁT, AZ ÖN IGÉNYEINEK KIELÉGÍTÉSÉRE VALÓ ALKALMASSÁGÁT, VAGY EGY BIZONYOS CÉLNAK VALÓ MEGFELELÉSÉT!

4. A felhasználói fiók kezelése

ÖN A WEBAPPTÁR HASZNÁLATÁVAL EGYETÉRT ÉS TUDOMÁSUL VESZI, HOGY ÖN FELEL A FELHASZNÁLÓI FIÓKJÁBAN VAGY AZON KERESZTÜL TÖRTÉNŐ FELHASZNÁLÓI TEVÉKENYSÉGEKÉRT.

Jelszava védi az Ön felhasználói fiókját, és egyedül Ön felel azért, hogy a jelszót megbízható és biztonságos módon tárolja. Javasoljuk, hogy a felhasználói fiókja védelme érdekében tartsa titokban jelszavát! Felhasználói fiókjának jelszavát lehetőleg ne használja más, Harmadik féltől származó alkalmazásokhoz.

Ha Ön elveszti felhasználónevét, jelszavát, vagy tudomására jut, hogy jelszavát vagy felhasználói fiókját illetéktelenül használták, kérjük azonnal értesítsen minket a hello KUKAC webapptar PONT hu e-mail címen, és a lehető leghamarabb változtassa meg jelszavát.

Az elfelejtett jelszó pótlása esetén az Üzemeltető új jelszó megadására ad lehetőséget, a régi jelszót a Szolgáltató semmilyen formában nem teszi hozzáférhetővé, még az eredeti tulajdonosának sem.

Kérésére felhasználói fiókját, vele együtt a létrehozott egyedi tartalmat és adatokat töröljük.

Ön megérti és elfogadja, hogy a jelen Használati feltételek szándékos megsértése vagy a Szolgáltatás tudatos, nem megfelelő igénybevételének észlelése esetén az Üzemeltető fenntartja az Ön felhasználói fiókjának törlésre vonatkozó jogát, melyet előzetes értesítés és indokolás nélkül érvényesíthet.

5. Gyártók és harmadik felek alkalmazásai

Az Üzemeltető nem járul hozzá, nem vállal felelősséget, nem támogatja, nem képviseli vagy szavatolja a WEBAPPTÁR Szolgáltatáson keresztül elérhető Gyártók és Harmadik felek szolgáltatásaiban, szoftvereiben és honlapjain közzétett tartalom, termékjellemzők, valamint műszaki adatok hitelességét, pontosságát, funkcionalitását, biztonságát, törvényességét, minőségét vagy megbízhatóságát. Ugyanakkor nem hagy jóvá vagy helyesel semmilyen véleményt, amit a Gyártó vagy Harmadik fél által üzemeltetett internetes felületen, kibocsátott szoftver alkalmazásban, valamint szolgáltatásaiban tettek publikussá.

6. Adatvédelem

A WEBAPPTÁR HASZNÁLATA, VALAMINT A SZOLGÁLTATÁSON BELÜL TÖRTÉNŐ REGISZTRÁCIÓ SORÁN AZ ADATSZOLGÁLTATÁS ÖNKÉNTES!

A WEBAPPTÁR adatvédelmi nyilatkozata nyújt tájékoztatást arról, hogy az Üzemeltető hogyan kezeli és védi a személyes adatokat a Szolgáltatások használata során. A személyes adatok tekintetében az adatkezelő a SOFT-TRANS Bt., aki a 1992. évi LXIII. törvény előírásait betartva jár el. Az Üzemeltető a kezelt személyes adatokat az érintett kifejezett, írásbeli beleegyezése nélkül – jogszabályi kötelezettség hiányában – harmadik félnek nem adja át. A felhasználó a személyes adatok felhasználásának célját azon a felületen mindig megismerheti, ahol ilyen jellegű adatok megadását kéri Öntől az Üzemeltető.

A WEBAPPTÁR Szolgáltatás üzemeltetése során folytatott személyes adatkezelést az adatvédelmi biztos, az 1992. évi LXIII. törvény és a 2001. évi CVIII. törvény rendelkezéseinek megfelelően az alábbi nyílvántartási azonosítókkal az adatvédelmi nyílvántartásba felvette. Az Üzemeltető (SOFT-TRANS Bt.) adatvédelmi nyílvántartási számai: NAIH-93460/2016., NAIH-95091/2016.

A WEBAPPTÁR egyes részeinek használata során automatikusan kisméretű, bizonyos esetben az Ön személyes adatait tartalmazó adatfájlokat helyezünk el az Ön számítógépén (melyek neve „cookie” vagy más néven „süti”). Ennek megtörténtéről Ön az Üzemeltetőtől nem kap további értesítést. Az adatfájlok a Szolgáltatás egyes funkcióinak működéséhez szükségesek, a Szolgáltatás használata alkalmával a korábbi adatfájlok az Üzemeltetőhöz kerülnek. Az adatfájlokkal kapcsolatos minden tevékenységet lehetősége van meggátolni, ennek pontos módjáról böngészőjének felhasználói kézikönyve igazítja el. Vegye figyelembe, hogy amennyiben letiltja ezek használatát, az károsíthatja vagy megakadályozhatja a WEBAPPTÁR működését és az egyes funkciók teljes körű kihasználását!

A WEBAPPTÁR a Google Inc. által biztosított úgynevezett Google Analytics elemző szolgáltatást használja. Tájékoztatjuk, hogy a Google Analytics “sütiket” használ, amelyek megkönnyítik annak elemzését, hogy Ön hogyan használja a Szolgáltatást. A sütik által a Felhasználói tevékenységre vonatkozóan előállított információkat (beleértve az Ön IP-címét) a rendszer továbbítja egy, az USA-ban található Google kiszolgálóhoz, amely eltárolja azt. A Google ezt az információt arra fogja felhasználni, hogy értékelje, valamint jelentéseket készítsen az Üzemeltető számára és egyéb, az internethasználattal kapcsolatos további szolgáltatásokat nyújtson. A Google át is adhatja ezeket az információkat Harmadik félnek, amennyiben erre jogszabály vagy törvény kötelezi, illetve amennyiben a Harmadik fél a Google nevében dolgozza fel ezeket az adatokat. A Google nem fogja kapcsolatba hozni az Ön IP-címét semmilyen egyéb, a Google által őrzött adattal!

A WEBAPPTÁR Szolgáltatás használatával elfogadja a Google Analytics használati feltételeit és engedélyezi, hogy a Google által a fenti módon leírtak szerint gyűjtött adatait feldolgozzák a fent említett célból. Amennyiben nem szeretné, hogy a Google információt kapjon az Ön internethasználati tevékenységéről, akkor ezen a webcímen találhatja a Google Analytics kiiktatására vonatkozó megoldást.

Ön elfogadja, hogy a WEBAPPTÁR működése során Harmadik felek által fejlesztett technológiákat is használ, amelyek működéséért, megbízhatóságáért vagy az általuk okozott esetleges károkért az Üzemeltető nem vállal felelősséget! Az alkalmazott technológiák listáját ezen a linken tekintheti meg.

Tájékoztatjuk, hogy a WEBAPPTÁR egyes részeinek használata során a Szolgáltatás igénybe veszi a böngészője háttértárolóját (W3C Web Storage).

A WEBAPPTÁR Szolgáltatásra történő belépés és annak használata során az Ön számítógépének egyes paramétereiről, illetve annak IP-címéről naplófájl készül. A rögzített adatok statisztikai célokat szolgálnak, melyeket az Üzemeltető kizárólag a szolgáltatás fejlesztése, az Ön számára testreszabott szolgáltatások vagy technológiák biztosítása érdekében használja fel, Harmadik félnek nem adja át.

Ön megérti és elfogadja, hogy a WEBAPPTÁR használata során az Üzemeltető automatizált rendszerei statisztikai adatok létrehozása céljából rögzítik, illetve elemzik a Szolgáltatáshoz kötődő felhasználói tevékenységet, illetve a használat során létrehozott tartalmakat. Ezen adatokat az Üzemeltető kizárólag a szolgáltatás fejlesztése, valamint a Gyártók tájékoztatásának céljára használja fel. A rögzített adatokat az Üzemeltető kizárólag statisztikai adatok formájában, azaz az Ön egyedi azonosítására és tartalmainak megismerésére és visszafejtésére alkalmatlan formában adja tovább a Gyártók számára.

A személyes adatokat a Magyarország területén a Tárhelypark Kft. szerverein tároljuk.

Tárhelyszolgáltató adatai
Tárhelyszolgáltató neve Tárhelypark Kft.
Tárhelyszolgáltató székhelye 1119 Budapest, Mohai köz 4.
Ügyfélszolgála címe 1119 Budapest, Mohai köz 4.
Ügyfélszolgálat telefonszáma +36 1 700 4140
Ügyfélszolgálat e-mail címe info KUKAC tarhelypark PONT hu

Az Üzemeltető által tárolt személyes adatait az Ön ez irányú kifejezett kérelmére az Üzemeltető megsemmisíti. Az adatok törlését Ön a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen kérheti.

7. Szerzői jogok védelme

A WEBAPPTÁR az Üzemeltető tulajdona, melyet az irányadó jogszabályok védenek. A Szolgáltatás tartalma eltérő megjelölés hiányában az Üzemeltető szellemi alkotása, melyet Ön sem részben, sem egészben nem értékesíthet, nem adhat bérbe. A Szolgáltatás használatával Ön nem szerez a Szolgáltatásra vagy az Ön által elérhető tartalomra vonatkozóan semmiféle szellemi tulajdonjogot.

A WEBAPPTÁR Szolgáltatásban megjelenített minden írás, technikai megoldás, így a weblap által alkalmazott programkódok összessége, a weblap megjelenése, dizájnja, a kapcsolódó képgalériák és az ott közölt adattartalom a szerzői jog védelme alatt állnak. A weboldalon közzétett valamennyi információ, mint adatbázis, ugyancsak a szerzői jog által védett szellemi termék, amely a weboldal üzemeltetőjének szellemi tulajdonát képezi, így azt sokszorosítani vagy kereskedelmi céllal felhasználni, onnan információt engedély nélkül átvenni és más oldalon közzétenni tilos és büntethető a vonatkozó jogszabályok értelmében. A weboldal elnevezése, mint sajátos cím ugyancsak szerzői jogvédelem alatt áll, továbbá mint üzletjelző használatára kizárólag az üzemeltető jogosult.

A WEBAPPTÁR Szolgáltatásban közzétett üzemeltetői tartalmak részben vagy teljes terjedelemben történő kimásolása, másodközlése, vagy bármilyen módon történő további, a Felhasználók információszerzésétől eltérő módú felhasználása csak a jogtulajdonos írásbeli engedélyével lehetséges.

Jogellenes vagy jogosulatlan tevékenységnek minősülnek és így jogi következményeket vonnak maguk után az alábbiak (a felsorolás nem kimerítő):

  • a WEBAPPTÁR Szolgáltatás bármely részének módosítása, adaptációja vagy visszafejtése;
  • a WEBAPPTÁR Szolgáltatás számítástechnikai rendszerébe történő jogosulatlan behatolási vagy behatolási kísérlet (hacking);
  • más tagokról információ gyűjtése jogosulatlan célokból (ideértve a felhasználóneveket és/vagy e-mail címeket);
  • a WEBAPPTÁR adatbázisából információ engedély nélküli kimásolása, a megszerzett anyagok publikálása; valamint
  • olyan anyagok rendelkezésre bocsátása, amelyek félrevezető módon azt a képzetet keltik, hogy azokat a Holtankoljak.hu támogatja vagy hagyta jóvá.

A WEBAPPTÁR Szolgáltatásban közzétett üzemeltetői tartalmak részben vagy teljes terjedelemben történő másodközlése, felhasználása csak a jogtulajdonos írásbeli engedélyével lehetséges.

A WEBAPPTÁR EGYES FUNKCIÓI EGYEDI TARTALMAK LÉTREHOZÁSÁT, FELTÖLTÉSÉT, BEKÜLDÉSÉT, TÁROLÁSÁT, KÜLDÉSÉT, FOGADÁSÁT VAGY LETÖLTÉSÉT TESZIK LEHETŐVÉ AZ ÖN SZÁMÁRA. AZ ILYEN TARTALMAKRA VONATKOZÓ SZELLEMI TULAJDONJOGOKNAK ÖN MARAD A JOGOSULTJA. AZAZ, AMI AZ ÖNÉ VOLT, AZ ÖNÉ IS MARAD.

Ön megérti és egyetért azzal, hogy amennyiben Ön az Üzemeltető elérhetőségein keresztül visszajelzést, véleményt vagy javaslatot küld a Szolgáltatással kapcsolatban, azt az Üzemeltető felhasználhatja az Ön személyes adatainak kiadása nélkül úgy, hogy ezáltal bármiféle kötelezettsége keletkezne Önnel szemben.

Az Üzemeltető az alkalmazható jogszabályokban megengedett lehető legnagyobb mértékben fenntartja jogait a Szolgáltatás dokumentációjával, kezelőfelületével, grafikai elemeivel – beleértve logóját, ikonjait és védjegyét – kapcsolatban.

A WEBAPPTÁR használata során megjelenhetnek nem az Üzemeltető tulajdonában álló tartalmak. Az Üzemeltető által közzétett, Gyártók, vagy Harmadik személyek szellemi alkotásait (például: cikkek, tanulmányok, képek, logók, termék adatok, termékjellemzők és egyéb műszaki információk) felhasználni kizárólag az 1999. évi LXXVI. törvény keretein belül szabad. Minden, e korlátokat átlépő felhasználáshoz az adott szerző hozzájárulása szükséges.

A Szolgáltatás használata során megjelenő külső hivatkozások követésével letöltött tartalom nem áll az Üzemeltető befolyása alatt. Amennyiben azt az arra jogosult kéri, a hivatkozást az Üzemeltető törli vagy módosítja.

A WEBAPPTÁR Szolgáltatásban előforduló védjegyek és/vagy szolgáltatásjegyek az őket illető tulajdonosaik tulajdonát képezik.

8. Műszaki korlátozások és módosítások

Az Üzemeltető folyamatosan javítja és módosítja a WEBAPPTÁR Szolgáltatást, minden ésszerű erőfeszítést megtesz a szolgáltatás működőképességének fenntartása érdekében. Bizonyos műszaki problémák vagy karbantartások azonban alkalmanként okozhatnak időszakos leállásokat, ebből fakadóan az Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy időszakosan és bármikor átmenetileg vagy végérvényesen módosítsa a WEBAPPTÁR bármely elemét.

Tekintettel arra, hogy az internet nyílt, biztonságosnak nem tekinthető hálózat, így az Üzemeltető biztonságra tett törekvései nem jelentenek garanciát.

ÖN MEGÉRTI ÉS EGYETÉRT AZZAL, HOGY AZ ELEKTRONIKUS FORMÁBAN TOVÁBBÍTOTT ÜZENETEK MEGSEMMISÜLÉSE, KÉSEDELMES MEGÉRKEZÉSE, VALAMINT A SZOLGÁLTATÁS HASZNÁLATÁBÓL, MEGSZAKADÁSÁBÓL VAGY ELÉRHETETLENSÉGÉBŐL EREDŐ BÁRMILYEN EGYÉB HIBA MIATT BEÁLLÓ KÁROK TEKINTETÉBEN AZ ÜZEMELTETŐ MINDEN KÁRTÉRÍTÉSI FELELŐSSÉGET KIZÁR, TOVÁBBÁ NEM VÁLLAL FELELŐSSÉGET AZ OLYAN KÖZVETLEN, VAGY KÖZVETETT KÁROKÉRT SEM, AMELYEKET HARMADIK SZEMÉLYEK ÁLTAL ELHELYEZETT ROMBOLÓ ALKALMAZÁSOK VAGY PROGRAMOK OKOZNAK.

AZ ÜZEMELTETŐ SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT SEM FELEL A SZOFTVER HASZNÁLATÁBÓL SZÁRMAZÓ VESZTESÉGÉRT, MÉG AKKOR SEM, HA AZ ÜZEMELTETŐ VAGY ANNAK ALKALMAZOTTAI FIGYELMEZTETTÉK ÖNT ERRE, ILLETVE HA TUDOMÁSSAL KELLETT VOLNA BÍRNIUK AZ ILYEN KÁROK BEKÖVETKEZÉSÉNEK LEHETŐSÉGÉRŐL.

9. A Használati feltételek módosítása, eltérések

A jelen Használati feltételeket az Üzemeltető jogosult egyoldalúan módosítani, például annak érdekében, hogy megfeleljen a jogszabályoknak, illetve a szolgáltatás esetleges változásának.

Az Üzemeltető időnként felajánlhatja Önnek, hogy a Szolgáltatáson keresztül részt vegyen sorsolásokon, versenyeken vagy felmérésekben (továbbiakban: „Különleges ajánlatok”). A Különleges ajánlatokat a Feltételektől külön feltételek és kikötések szabják meg. Ha a Különleges ajánlatok feltételei és kikötései ellentmondásban vannak a Használati feltételekkel, a Különleges ajánlatok feltételei és kikötései az irányadók.

A FELTÉTELEK MÓDOSÍTÁSÁRÓL SZÓLÓ ÉRTESÍTÉSEKET EZEN OLDALON (HASZNÁLATI FELTÉTELEK) TESSZÜK KÖZZÉ. KÉRJÜK, RENDSZERESEN TEKINTSE MEG AZ OLDALT ÉS A SZOFTVER HASZNÁLATBA VÉTELE ELŐTT TÁJÉKOZÓDJON A HASZNÁLATI FELTÉTELEKRŐL! AMENNYIBEN ÖN NEM ÉRT EGYET A SZOLGÁLTATÁS MÓDOSÍTOTT HASZNÁLATI FELTÉTELEIVEL, ÁLLJON EL A WEBAPPTÁR HASZNÁLATÁTÓL!

10. Kapcsolatfelvétel

Megkeresése esetén a WEBAPPTÁR szolgáltatott tartalmával, működésével és a használatával kapcsolatban az Üzemeltető az elérhetőségein (link) keresztül az Ön rendelkezésére áll. Munkatársaink szívesen adnak felvilágosítást a Használati feltételekben rögzített technikai vagy jogi fogalmak megértéséhez.

Köszönjük, hogy elolvasta a Használati feltételeket. Bízunk abban, hogy az Ön hasznára lesz, és örömét leli a WEBAPPTÁR Szolgáltatásban!

Csatlakozz

Hírlevél

Ez a webhely cookie-kat használ a hitelesítés, a navigálás és egyéb funkciók kezeléséhez. Webhelyünk használatával Ön elfogadja, hogy ilyen típusú cookie-kat helyezhessünk az Ön eszközére.